Programadatok

 

A HyperSnap egy kiváló, magyar nyelvű, Windows alapú képlopó és képszerkesztő program.

A hagyományos programok képernyőinek felvétele mellett képes speciális, DirectX/Direct3D, Voodoo és Glide típusú multimédia alkalmazások és játékok felületének, valamint DVD filmek képkockáinak felvételére is.

A felvételre kijelölt területet több lehetőség közül lehet kiválasztani úgy mint teljes képernyő, asztal, ablak, gomb, aktív ablak, aktív ablak keret nélkül, terület, menü, szabadkezi, legutóbbi területtel megegyező, több terület, csak egérmutató, legutóbbi felvétel. Lehetőség van a képeket az egérmutató megjelenítésével valamint anélkül is elkészíteni.

TWAIN kompatibilis szkennerből közvetlenül lehet képeket beolvasni.

A program rendelkezik automatikus görgetés funkcióval, ami lehetővé teszi pl. a hosszú honlapok, többoldalas dokumentumok automatikus, egyetlen képbe való lementését függetlenül attól hogy a képernyőnkön egyszerre mekkora "csík" tekinthető meg belőle.

Az ablakokat -a képernyőn megjeleníthető mérettől függetlenül- tetszőlegesen nagy méretben lehet lefényképezni.

A beépített várakozási időnek köszönhetően késleltetett felvétel is készíthető.
Erre akkor lehet szükség ha pl. egy dinamikusan felépülő térképet tartalmazó honlapot a képernyőn megjeleníthető területnél jóval nagyobb méretben szeretnénk lefényképezni, és a kép elkészítése előtt meg kell várni a honlap betöltődését, felépülését.

A képeket szabadon definiált bélyegekkel láthatjuk el, ami tartalmazhat szöveget, automatikus dátumot, fájlnevet, útvonalat, felhasználói nevet.

A többdokumentumos kezelőfelületnek köszönhetően egyszerre több képen is lehet dolgozni, azokból részleteket egymásra másolni.

A programnak közvetlen hozzáférése van a vágólaphoz.

Kibővített képszerkesztési funkciókkal rendelkezik melynek segítségével lehetővé válik a képek utólagos megmunkálása.

A beépített FTP-kliennsel lehetőség van a képek közvetlenül az FTP-kiszolgálóra (webkiszolgálóra) való feltöltésére.

Számos képformátumot kezel. Képes azokat beolvasni, azokba menteni, ill. parancssorból konvertálni.
Ismert fájltípusok: bmp, dib, gif jpg, jpeg, jp2, jp2k, tif, tiff, cmp, cal, cals, fax, eps, img, raw, ica, pct, pict, msp, bmp, pcx, ras, tga, wfx, wmf, emf, ico, cur, wpg, png, psd.

S végül talán a legfontosabb információ, hogy a HyperSnap képlopó és képszerkesztő programot 20 napig mindenféle korlátozástól mentesen szabadon kipróbálhatja!

Kiemelt új tulajdonságok

 

A HyperSnap képlopó program ablaka, bélyeggel


 

A HyperSnap menüsora


 

Honlapunkról készített felvétel az "automatikus görgetés" funkcióval

 

Honlapunkról készített felvétel "kiterjesztett területtel"

 

© 1995-2020 Hyperionics Technology, LLC Minden jog fenntartva.