A magyar nyelvű HyperSnap programmal roppant egyszerűen és gyorsan készíthet képeket bármely Windows alapú program felületéről, valamint olvashat ki szöveget olyan területekről ahonnan a hagyományos szövegmásolás nem lehetséges. A kiváló képlopó funkció mellett a sokrétű képszerkesztési lehetőségeknek köszönhetően könnyedén elvégezhetőek a képekkel kapcsolatos utómunkálatok mint pl. megjelölés, kijelölés, feliratozás, nyilak...

A HyperSnap program ideális segítséget nyújt programképeket tartalmazó dokumentációk, súgó fájlok, bemutatók, marketing anyagok, honlapok, e-mailek... készítéséhez. Lehetővé válik vele a képernyőn látható tartalom egy az egyben történő leképzése, képfájlként való szerkesztése, elmentése és nyomtatása.

Megbízható minőség 2001 óta! Próbálja ki és vásárolja meg a legújabb verziót!

Letöltés - Rendelés

 

Mi hiszünk abban hogy aki kipróbálja az megszereti, s megvásárolja a HyperSnap-et!

Ezt bizonyítandó a HyperSnap legújabb verzióját úgy készítettük el, hogy az 20 napig semmilyen korlátozást nem tartalmaz! A HyperSnap-el készített képeken az első telepítéstől számított 20 napig nem szerepel a vásárlásra felszólító bélyegünk, így a kipróbálás során semmilyen korlátba sem ütközik!

Kérjük azonban Önt, hogy a bemutató időszak lejárta után, amennyiben megszerette termékünket s tovább kívánja azt használni, vásárolja meg tőlünk a HyperSnap-et!

Letöltés - Rendelés
 

 


 

A magyar nyelvű HyperCam egy hatékony, Windows alapú videó-bemutatókészítő program, mellyel a képernyő tetszőleges részéről AVI típusú videófájlok készíthetők.

Ideális eszköz prezentációk, szoftver-bemutatók, szoftver-oktatófilmek, felhasználási segédletek gyors és megbízható előállításához.

Támogatja jegyzetek, hangfelvétel készítését, magyarázó szövegek elhelyezését, így tökéletes, automatikusan futó szoftver bemutató készíthető vele. A film minősége, és nagysága tetszőlegesen beállítható a másodpercenkénti felvételek számának, valamint a tömörítés arányának módosításával.

Megbízható minőség 2001 óta! Próbálja ki és vásárolja meg a legújabb verziót!

Letöltés - Rendelés

 


 

Győri Széchenyi István Egyetem:
Elektronikus oktatóanyag HyperSnap és HyperCam programokkal

Büszkén adunk hírt a Győri Széchenyi István Egyetem nagyszerű elektronikus oktatóanyagáról, melynek képanyaga a HyperSnap, videóanyaga pedig a HyperCam programokkal készültek.

"...a HyperCam, ahol megbízható a működés és a a tömörítés ellenére is kellő színmélység, jó hangminőség tapasztalható.
...
Köszönjük a lehetőséget, mindenképpen megérte belevágni a nem szokványos jegyzet elkészítésébe, a Hypercam kiváló szoftver."

Dr. Somfai Attila
PhD. egyetemi docens
Széchenyi István Egyetem

Köszönjük hogy támogatásunkkal hozzájárulhattunk eme egyedülálló anyag elkészítéséhez és gratulálunk Dr. Somfai Attillának példaértékű munkájához!

Tekintse meg Ön is hogy milyen remek képek és hasznos videók készíthetők kiváló programjainkkal: www.arc.sze.hu/cad


 

Rendelési űrlap

A HyperSnap és a HyperCam programok rendelését könnyebben és gyorsabban végezheti el az egyszerűen kezelhető rendelési űrlapunk segítségével. A legális használat érdekében éljen ezzel, s vásárolja meg a kedvező árú terméket!

Az űrlap egy árszámító modult is tartalmaz, mely figyelembe veszi a termékeknek a mennyiség függvényében változó egységárát és automatikusan kiszámítja a fizetendő árat!

Az űrlapot ide kattintva érheti el, de természetesen továbbra is használhatja az e-mailban történő rendelés lehetőségét is!

Ezúton is köszönjük vásárlóink bizalmát!

Rendelés

 


 

L E G F R I S S E B B   H Í R E K

 
- Megjelent a HyperSnap 7.17.00 magyar nyelvű verziója
- Megjelent a HyperCam  2.14.02 magyar nyelvű verziója
- Győri Széchenyi István Egyetem: Elektronikus oktatóanyag HyperSnap és HyperCam programokkal
- A rendelést megkyönnyítendő elkészítettük rendelési űrlapunkat
 

 

© 1995-2020 Hyperionics Technology, LLC Minden jog fenntartva.